Achter de schermen

  De uitbreiding van de speeltuin met een echt stromend beekje is fantastisch geworden. Er is heel hard aan gewerkt deze winter en heel lang daarna. Ik heb de mannen uit Groningen daar zien bikkelen in de kou! Ze bleven ook.
  Uit het Brabants Dagblad 28-10-2015    'Het is mooi om te zien dat leerlingen van de Sonnewijzer uit Oss zich inzetten voor de Elckerlyc-kinderen' Ze vindt het 'superleuk' om op de vrijdagmiddag in het oude.
 Speeltuin Elckerlyc heeft een nieuw jasje gekregen.   Het viel al heel veel mensen op tijdens de winteropening in 2015: Grote banieren wapperden imposant bij de hoofdentree, met daarop het nieuwe logo van speeltuin de.
 Helma (één van de beheerders van de speeltuin) zag een oproep in het regiokrantje:  Het voltallig personeel van BioNovion B.V. , een bedrijf dat gevestigd is op het Pivot Park, wilde zich graag als vrijwilliger inzetten voor.
  Meer dan honderd kinderen uit de hele gemeente Oss kwamen zaterdagmiddag 12 april naar speeltuin Elckerlyc. Om er te spelen, maar vooral om er rommel op te ruimen.   De middag is een initiatief van de BeestenBende. Een.
 Vóór de officiële opening van het 20 jarige jubileum kwamen de vrijwilligers en mensen van het eerste uur  bij elkaar.  Er was iets te vieren! Iedereen was op de hoogte behalve het feestvarken.  Door wethouder.
 Het lijkt uitgestorven in de speeltuin terwijl er druk geschaatst wordt in de omringende sloten en plassen. Toch is er leven in de werkplaats van Elckerlyc. Het onderhoud van toestellen en meubels gaat onverminderd.
 Onthulling van het beeld ″de dromer“ in het wijkpark de Elzenhoek   Tussen de speeltuin en de kinderboerderij (NME) ligt het ontmoetingsplein van wijkpark de Elzenhoek. Hier werd zaterdag 5 januari het beeld van De.
 Elckerlyc schenkt een bijzondere plantenbak aan de kinderboerderij     Het bestuur van Elckerlyc bij de door Gerrie Willems( midden) versierde plantenbak.   We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het.
    Ties Lowes plaatst de specht in de boom    Speeltuin Elckerlyc is een bewoner rijker. Een houten specht zit tegen de stam van een van de grote bomen in de speeltuin. Maker ervan is beeldend kunstenaar Ties.
   Voorzitter Wim van Dorst van speeltuin Elckerlyc kreeg een mooi sponsor bedrag  van 867 euro van het Osse filiaal van winkelketen Specsavers.   Het Osse filiaal van Specsavers opticiens sponsort verschillende Osse.
 Vrijdagavond 1 juli 2011 werd afscheid genomen van twee steunpilaren van speeltuin Elckerlyc.     Gerard van der Loo en Ans Broersen.   Beide waren een vertrouwd gezicht bij de vele activiteiten die de speeltuin.
 BeestenBende-leden uit Oss bezoeken speeltuin Elckerlyc Vrijdag 13 mei was het zo ver: de BeestenBende Kids uit Oss kregen als beloning voor al het goede werk van de afgelopen maanden, een speciale avond spelen in speeltuin Elckerlyc in.
    Voormalig wethouder Jules Iding en voorzitter van Elckerlyc,  Wim van Dorst, voor de gerenoveerde touwbrug .   OSS – Voorzitter Wim van Dorst van speeltuin Elckerlyc in Oss heeft vrijdagmiddag.
 SWK medewerkers stropen de mouwen op.            Op vrijdag 17 september zijn medewerkers van SWK in onze speeltuin aan de slag gegaan om het picknickhuisje op te knappen. Een.
 De zandwatertafel is nu een echte waterspeelplaats geworden. De opening was op 30 mei. Kijk  hier voor een verslag .   Deze zand-watertafel is veel groter dan de voorgaande en tevens geschikt zijn voor.
   29 mei 2009  - De Rabobank heeft al een poos geleden bij de speeltuin gepolst of er nog onvervulde wensen waren. Bovenaan de verlanglijst stond een rolstoelschommel. Deze is vandaag officieel in gebruik.
 Eind 2008 zijn de daken van de torentjes vernieuwd. Vakwerk door rondtrekkende handwerkslieden, zoals dat bij kastelen in vroegere tijden gebruikelijk was, of waren het weer de.
      De Speeltuinbende kwam woensdagmiddag op bezoek om te kijken of daadwerkelijk iedereen zich kan vermaken in de speeltuin.    De Speeltuinbende test Elckerlyc       De.
     Op donderdag 4 november zijn we hartelijk ontvangen in de speeltuin Elckerlyc te Oss. Dit bezoek hebben gebracht wegens ons eindproject.   Wij zijn zes laatstejaarsstudenten orthopedagogie aan de  Khlim te.
 Bij een tragisch auto-ongeluk in Frankrijk is maandag 11 juli Emmy de Leeuw overleden. Emmy is vanaf de opening bij veel activiteiten betrokken geweest in speeltuin Elckerlyc.  Zij speelde met veel enthousiasme verschillende rollen.
 Bolderkar symbolisch overhandigd aan speeltuin Elckerlyc   Al een aantal jaren werkt Het Hooghuis nauw samen met de Osse speeltuin Elckerlyc. Dat deze samenwerking succesvol is blijkt uit de vele projecten die gezamenlijk worden.