Nieuw logo voor Elckerlyc

Speeltuin Elckerlyc heeft een nieuw jasje gekregen.

Het viel al heel veel mensen op tijdens de winteropening in 2015: Grote banieren wapperden imposant bij de hoofdentree, met daarop het nieuwe logo van speeltuin de Elckerlyc.
Na meer dan 20 jaar werd het tijd voor een nieuw jasje: de kasteeltorens omringd door doodles geven in één keer weer waar de Elckerlyc voor staat: spelen in mooie houten speeltoestellen, met daarbij vooral gebruik makend van je eigen fantasie, zand en water.

Het nieuwe logo is door Gert Jan Bloemers van GJBDesign speciaal ontworpen voor onze speeltuin. Het is overal terug te zien: op de entreekaartjes, maar ook subtiel op enkele speeltoestellen. De nieuwe borden worden gemaakt en geplaatst door Peterjan van den Hurk van het bedrijf Bubin.

Op zaterdag 18 april werd het nieuwe logo officieel gepresenteerd onder een stralend lentezonnetje door Wim van Dorst van ons bestuur.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers die bij deze mijlpaal betrokken waren.

Op de foto zie je de makers van al dat moois: vlnr Gert Jan Bloemers en Peterjan van de Hurk.

de makers van het nieuwe Logo

Hangt jouw spreuk straks in de Elckerlyc?...

Alle kinderen en ouders die de Elckerlyc een warm hart toedragen werden de afgelopen weken uitgenodigd een mooie tekst in te sturen die volgens hen goed past bij de Elckerlyc.
Uit alle inzendingen die binnengekomen zijn bij Elckerlyc heeft de jury een selectie gemaakt.

En de eerste winnaar is.... Tonnie Boeijen! Hartelijk gefeliciteerd. Jouw wens vonden wij het mooiste en het beste passen bij de Speeltuin. Het bord is klaar en hangt al bij de speeltuin.

De winnaar van de spreukenwedstrijd

 

 
Klik op een plaatje en blader door het album