Steun van Bionovion

Helma (één van de beheerders van de speeltuin) zag een oproep in het regiokrantje:  Het voltallig personeel van BioNovion B.V. , een bedrijf dat gevestigd is op het Pivot Park, wilde zich graag als vrijwilliger inzetten voor de Osse gemeenschap.

bionovion-foto1.jpg

Het contact werd gelegd en op 11 december werd de daad bij het woord gevoegd: alle 19 medewerkers van BioNovion staken hun handen uit de mouwen om ons te helpen de speeltuin winterklaar te maken. Alle houten speeltoestellen werden ontdaan van zand en bladeren. Ondanks het zware herfstweer werd er volop gewerkt. Een enorme hagelbui werd echter te gek: een goede reden om even koffiepauze te nemen.  Kort hierna kwam iedereen weer in actie om de klus af te maken.

bionovion-foto2.jpg bionovion-foto3.jpg bionovion-foto4.jpg

Op het eind van de werkzaamheden kwam er nóg een grote verrassing. BioNovion B.V. bood - naast deze hele dag noeste arbeid - ook nog een financiële sponsoring aan: hierdoor kan de Elckerlyc de vogelnestschommel vervangen. Een schommel die ooit op verzoek van medisch kinderdagverblijf “de Korf” uit Megen is aangeschaft en sindsdien heel wat vlieguren heeft gedraaid! We denken dat alle trouwe bezoekertjes van de Elckerlyc dolblij zijn volgend seizoen weer in het vogelnest te kunnen kruipen.

Kortom: de beheerders en het bestuur van de Elckerlyc waren onder de indruk van de inzet vandaag en bedanken BioNovion nogmaals hartelijk!

bionovion-foto5.jpg

Hans van Eenennaam “Als bedrijf hebben we veel te danken aan de Osse gemeenschap. Mooi dat we iets terug kunnen doen”.